Onze producten

Al onze producten worden uitgekozen op kwaliteit en smaak. Daarmee staan wij garant voor puur genieten.

Een greep uit de producten die wij voor u hebben uitgekozen; Hollandse kaas, buitenlandse kazen, geiten- en schapenkaas, kaasfondue, wijn, port, bier, vruchtensap, noten, chocolade, diverse delicatessen en altijd leuk om weg te geven of te krijgen: onze mooie cadeaupakketten.

 

Onder menu Bezorgservice vindt u een groot gedeelte van ons assortiment.

Hollandse kaas

Exclusieve vertegenwoordiging van Graeff van Blesckens. Verkrijgbaar in alle smaakvariaties van jong tot zelfs overjarig en beschikbaar in de vetpercentages 30+ en 48+. Verder bieden wij speciale soorten kaas als komijn, fenegriek of truffel aan en ook rauwmelkse en biologische kazen behoren tot ons assortiment. Puur en smaakvol genieten!

Geitenkaas

Wij bieden een meer dan gemiddeld assortiment geitenkaas en daar zijn we trots op! Van heerlijke belegen of oude geitenkaas tot aan jonge geitenkaas met fenegriek. Ervaar het zelf en kom langs om deze soorten te proeven en er daarna thuis verder van te genieten!

Wijn, port en bier

Een met zorg samengesteld wijnassortiment met wijnen uit Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal, Zuid Afrika, Chili, Argentinië en Australië. Daarnaast hebben wij enkele prachtige wijnen van Wijngaard Bilderhof uit Dordrecht. Naast de serie lokale bieren (Schapenkopje) van Stadsbrouwerij Dordrecht verkopen wij de mooie bieren van Septem uit Griekenland. Ons hele assortiment wijn, port en bier combineert uitstekend met, u raadt het al: kaas!

Delicatessen

Ambachtelijke mosterd variëteiten, ambachtelijke confituren en natuurlijke honing.  Allemaal bereidt met 100% natuurlijke ingrediënten. Daarnaast bieden wij een keus aan kaasdips en lekkere worstsoorten als Spaanse fuets en ambachtelijke grillworst met kaas.

Kaasfondue

Alle seizoenen bieden wij een bijzonder aanbod van verschillende soorten kaasfondue. U kunt kiezen uit een Hollandse, Franse of Zwitserse fondue. Wij stellen het graag voor u samen.

Buitenlandse Kaas

Wij bieden een keur aan kaas uit landen als Frankrijk, Italië, Spanje en België. Smaakexplosies van licht en romig tot aan vol, of kiest u voor biologische kaas uit Denemarken? Kom proeven en laat u verrassen!

Cadeaus en relatie-geschenken

Met zorg samengestelde geschenkpakketten: Oogstrelend en luxe verpakt. Ook met een kleiner budget kan men een goede keuze maken uit het uitgebreide aanbod. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw eigen pakket samen te stellen uit producten in de winkel en dit leuk te laten verpakken. Aan bedrijven bieden wij een mooie serie relatiegeschenken en kerstpakketten.

Noten en chocolade

Een luxe assortiment gebrande en ongebrande noten, mixen, en chocolade noten combinaties. Ook ontbreken de lekkere ‘Hoeksche’ chips niet in ons assortiment. De in Zwitserland gemaakte chocoladerepen van Chocolate and Love hebben ieder een eigen mix van de hoogste kwaliteit chocolade en 100% biologische ingredienten. De chocolade is speciaal geselecteerd en komt uit Perú, Panama en de Dominicaanse Republiek.

Vruchten-sappen

De pure en volledig biologische vruchtensappen van Delizum zijn gemaakt van het beste fruit, zonder toegevoegde geur-, smaak- en kleurstoffen en vrij van chemische bestrijdingsmiddelen, met zorg voor natuur, milieu en landschap geteeld en verwerkt.

Puur natuur!

Openings Tijden

maandag 31 december:

09:30-16:00

dinsdag-vrijdag: 09:30-17:30

zaterdag: 10:00-17:00

Bagijnhof 72

3311 KE Dordrecht

Telefoon: 078 207 23 72

Puur genieten

van kaas, wijn, noten en andere delicatessen.